A misztikus búvárkodás Vanessa története, aki figyelemre méltó utazást tesz a búvárkodás varázslatos világába.

Csatlakozz Vanessa-hoz, ahogy megtanulja a misztikus búvárkodás művészetét Samvarától, egy búvárkodó buddhista szerzetestől. Ez egy varázslatos utazás krónikája, melynek során Vanessa beavatást kap a tenger mélyén, az erő világába és a misztikus titkokba.

A misztikus búvárkodás megvilágítja az emberi elme távoli végleteit. Sam, a szerzetes tanításain keresztül a szerző tanul a légzésről, a relaxációról, a búvárkodás és a levegő egészségre gyakorolt jótékony hatásáról, a vízi meditáció technikájáról, az óceán totemjeiről és az erőhelyekről, mindezek végül a megvilágosodás közvetlen megtapasztalásában tetőznek.

A miszticizmus és az önfelfedezés ezen erőteljes tanításai átalakítják a búvárokat és a nem búvárokat egyaránt. Kattintson az alábbi linkre, és vásárolja meg online a könyvet!

„Mi mindannyian olyanok vagyunk, mint a hullámok, alakulunk, erősödünk, mozgunk, és végül összeomlunk és elmúlunk. A hullám mozgása különállónak tűnik. De a halál után, miután a hullám összeomlik, a hullám lényege, a víz, visszahúzódik az óceánba, a kiinduláshoz. Habár a hullám egy egyéni forma, mindig elválaszthatatlan magától az óceántól.”
- Misztikus búvárkodás (161. oldal)